Мисия

Bulvarg е компания насочена към иновативни решения за съхранение на зърно, предлагани на революцонна цена. Наша мисия е да помогнем на фермерите да съхранят своето зърно по-ефективно и да ги подкрепим, когато искат да увеличат печалбата си.

Bulvarg предлага най-бързият и лесен процес за поръчка и инсталация на съоръжения, правейки всекидневния живот по-добър за много фермери. Нашият опитен екип ще бъде до вас през цялото време, за да ви помогне при избора на най-доброто решение за вашето стопанство.

Bulvarg съществува, за да бъде партньор на фермери със страст и целеустременост, които работят за развитието на своя бизнес.

Нашата роля за устойчиво развитие

Непрекъснато растящата популация, климатичните промени и недостига на вода са предизвикателства, които зърнената индустрия среща всяка година. За щастие индустриализацията и вече натрупаните знания помагат на фермерите да произведат достатъчно продукция, която да задоволи нуждите ни. Въпреки това съществува проблем, с който индустрята се сблъсква и той е как да съхрани и придвижи готовия продукт по-ефективно.

15-20%

Всички загуби

От тези загуби

  • 70% по време на складиране
  • 20% при събиране от полето
  • 10% при транспорт

Има два фактора, играещи важна роля в зърнопроизводствената верига – съхранение и транспорт. В развиващите се страни, загубите след прибиране на реколтата до достигането й на пазара са между 15-20% от целия произведен обем. Приблизително 70% от тези загуби се случват по време на съхранение и обработка в самото силозно стопанство, други 20% по време на транспорт от полето до фермата и останалите 10% по време на транспорт към пазара.

В Bulvarg се изправяме пред този проблем и се стремим да ускорим създаването на oпростена и по-ефективна система за съхранение на зърно, която да спомогне за намаляване на риска от загуба.

Контакти

+359 887 391 700Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.