Иновативност във всеки продукт

При проектирането на нашите конструкции, се изправихме пред един особен проблем - как да направим иновация в един толкова опростен продукт, който не е бил променен изключително дълго време. С идеята, че трябва да предложим на клиентите си цялостна и ефективна услуга, проектирахме ситема от структури, които перфектно пасват и допълват себе си. Продукти, които могат да бъдат лесно инсталирани и използвани в хармония с останалите транспортьори.

Проектирани за вашата ферма

За да предложим правилнито решение за всяко стопанство, ние осигурихме две различни опции за нашите клиенти - стандартни модулни конструкции или специално изработени по поръчка изделия, които перфектно отговарят на вашите изисквания и нужди.

Стандартна опция

Опростена модулна система, предлагана в различни размери, осигурява бързата и лесна инсталация на терен. Комбинирайки различните елементи ще получите продукт, който напълно ще покрие вашите нужди.

Персонализирана опция

Избирайки тази опция, получавате свободата да поръчате конструкция, проектирана специално за вашето стопанство, отговаряйки на вашите индивидуални параметри.

Направи запитване

Пасарелки

Всички елементи на пасарелките са изработени от поцинкована стомана, която гарантира дългия живот на нашите продукти.

Модули

Подовете са проектирани по начин, който ги прави изключително подходящи за всички размери хоризонтални транспортьори. За да осигурим максимална сигурност, парапети са разположени по цялата дължина на пътеката.

Платформи

Допълнителни платформи могат да бъдат прикачени на различни секции по дължината на пасарелката, осигурявайки място за допълнително оборудване и олеснявайки поддръжката на транспортните системи.

Кули

Всички елементи на елеваторните кули са изработени от поцинкована стомана, която гарантира дългия живот на нашите продукти.

Модули

Стандартните модули са направени, така че да предложат максимална гъвкавост при проектиране, за да бъде създаден краен продукт, който перфектно отговаря на вашето стопанство.

Връзки

Говорейки за цялостна система, ние наистина държим всичко да работи в пълна хармония. Нов дизайн на свързващите елементи е предпоставка за максимално улеснение при инсталирането на система от кула и пасарелки, елиминирайки нуждата от допълнителни персонализирани връзки.

Стълби

Стълби могат да бъдат поръчани и прикрепени допълнително към кулите. Възможно най- малък брой болтове и свръзки спомагат лесната сглобка на терен.

По-добри по всички параметри

 • Лесни връзки

  Дизайн, който подсигурява бързата и лесна инсталация на място

 • Малък брой части

  Намален брой елементи опростява цялата конструкция

 • Устойчивост

  Здрави материали гарантират дълъг живот на съоръженията

 • Сигурност

  Проектирани, за да осигурят комфорт и безопасност

Перфектната комбинация

Харесваме, когато всичко работи хармонично в една система. Обзалагаме се, че и на вас ще ви хареса. Eто защо създадохме кули и пасарелки, съчетаващи се префектно с останалите елементи от продуктовата гама на Bulvarg.

Какво можем да ви предложим?

 • ЗапитванеНаправете запитване и ние ще ви дадем най-добрата си оферта
 • ИнженерингИскате ли да направим цялостно проектиране на вашето стопанство? Просто се фокустирайте над бизнеса си и оставете останалото на нас
 • ПрозиводствоЩе започнем производство на желаният от вас продукт, моментално след получаването на вашата поръчка. По този начин можем да осигурим най-кратки срокове за доставка.
 • ДоставкаНе е нужно да се притеснявате за доставката на поръчаните продукти - ние ще организираме всичко за вас.
 • ИнсталацияВ случай, че имате нужда, ние ще бъдем до вас. Разполагаме с отличен екип, който е квалифициран да инсталира всички системи предлагани от Bulvarg.
 • УслугиВсеки ден, по всяко време - може да разчитате на подкрепа от страна на нашият опитен персонал при всеки възникнал проблем. Бързо и надеждно.

Направете запитване сега